Om oss som jobbar här

Therese
Jag heter Therese och är 36 år. Jag har en son som är 6 år som bor hos mig samt en hund. Jag är utbildad lärare för yngre med inriktning specialpedagogik. Har arbetat i 18 år med barn och ungdomar inom neuropsykiatrin. Jag började redan att arbeta som avlösare till en pojke med asperger när jag var 18 och har sedan fortsatt på samma bana. Den största erfarenheten har jag av att arbeta med barn och ungdomar inom autismspektrumet. Jag har arbetat i skola, boende, korttidshem, som avlösare och personlig assistent. Det har varit väldigt roligt men också lärorikt att få vara med i alla miljöer. Jag började arbeta här på Rosenklubben i januari 2013 och det känns väldigt roligt och spännande att få vara med i början på något nytt.

När jag inte arbetar så umgås jag med min son som är väldigt aktiv så det blir mycket att springa, spela fotboll och vara ute i naturen. Jag har även en hund som är ett av mina största intressen så vi är ute mycket i skog och mark. Det var lite om mig.